video
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Reclame amuzante - Inca 5 aniCea mai reusita reclama a acestei campanii electorale. Aici nu facem politica, dar semnalam o creatie publicitara reusita. Nu te trezi inca cinci ani cu Basescu, este o reclama amuzanta, surprinzatoare si care transmite mesajul cu usurinta.

"Inca 5 ani" a fost vizionat de 3001 ori


Duminica dimineata m-am trezit devreme, m-am imbracat in liniste, mi-am pregatit un pachet cu mancare pentru pranz, am luat cainele, am mers apoi tiptil pana in garaj si am atasat barca la Jeep si am pornit la drum. Spre disperarea mea, la iesire din garaj am observat ca afara era o vijelie de nedescris, ploaie amestecata cu fulgi de zapada, vantul sufla cu peste 100 km/h. Am revenit cu masina in garaj si am pornit radioul. La stiri se anunta ca vremea se va inrautati in continuu.
M-am intors in casa. M-am dezbracat inapoi in liniste si m-am strecurat in pat langa sotia mea soptindu-i la ureche:
- E o vreme ingrozitoare afara.
Ea a raspuns somnoroasa :
- Iti vine sa crezi ca idiotul de barbata-miu e la pescuit pe furtuna asta?Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camera. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congelatorului. Papagalul zice ''Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va sigur insa ca nu se vor mai repeta!''. Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul: ''Apropo, doar asa, de curiozitate;gaina cu ce a gresit?''


CELE MAI TARI JOCURI

Balansoar 
Balansoar
Minigolf clasic 
Minigolf clasic
Barbi pe podium 
Barbi pe podium
Pucca  
Pucca
Bloxorz 
Bloxorz
Nebunie pe 4 roti 
Nebunie pe 4 roti
Jocul fortaretei 
Jocul fortaretei
Big eyes 
Big eyes
Regina albinelor 
Regina albinelor
Barbie in parc 
Barbie in parc
Stiati ca ...
Stiati ca #29Un metru cub de aer cantareste 1,3kg.
Stiati ca #46Cele mai multe particule din casa Dvs. sunt compuse din piele moarta!
Stiati ca #45Lipitoarea poate supravietui fara hrana timp de 2 ani.
Valid HTML 4.01 Transitional