jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri catapult

Catapulta

Jucat de 9754 ori
Catapulta de pisici este un joc online amuzant in care trebuie sa-ti calibrezi catapulta astfel incat pisica sa fie aruncata cat mai departe posibil. Pentru a reusi cel mai bun scor ai la dispozitie si o serie de trambuline si obiecte care sa-ti arunce pisica mai departe. Foloseste sagetile sus jos pentru a-ti pozitiona catapulta si tasta space pentru aruncare.

Catapulteaza pisicile

Jucat de 2845 ori
Trage cu prastia inspre pisici si proiecteaza-le in zid. Un joc amuzant care te poate relaxa ata la serviciu cat si acasa.

Balansoar

Jucat de 2348 ori
Alege directia in care vei fi catapultat de pe balansoar. Incearca sa ajungi cat mai departe. Acest joc amuzant se joaca cu mouseul.

Aluneca pe gheata

Jucat de 2890 ori
Un joc amuzant in care trebuie sa catapultezi animalele cat mai departe, si sa le imprimi o viteza cat mai mare, astfel incat ele sa alunece cat mai mul pe gheata. Foloseste mouse-ul pentru a trage de prastie si a le face pe animale sa alunece pe gheata.

King of the Hill

Jucat de 5883 ori
Protejeaza-ti turnul de tancurile inamice. Ai la dispozitie 4 catapulte ca sa dobori tancurile. Apasa si tine apasat cu mouse-ul pe steagul din mijloc, trage de el in directia opusa sa-ti iei avant si da-i drumul sa tragi.

Cat-a-pult

Jucat de 2456 ori
Ai o prastie, niste pietre si o ggramada de pisici trec prin fata ta. Tine apasat mai mult ca sa tragi mai puternic.

Arunca extraterestrul

Jucat de 3877 ori
Arunca extraterestrul cat mai departe de catapulta. Nu trebuie sa cada pe obstacole sau sa fie mancat de alt extraterestru. Trambulina si butoiul cu dinamita te arunca mai departe.

Stiati ca ...
Stiati ca #73Cuvantul pubela este numit dupa Eugene Poubelle (1831-1907), prefect din Paris.
Stiati ca #67Propozitia: "The quick brown fox jumps over the lazy dog" foloseste fiecare litera a alfabetului.
Stiati ca #91In 2005 populatia lumii este estimata la: 6.486.631.605 oameni.
Valid HTML 4.01 Transitional