jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri caramizi

Brick ball

Jucat de 2344 ori
In acest joc de indemanare trebuie sa mentii bila pe paleta ta, dar si sa distrugi figurina fiecarui nivel. nu uita sa colectezi bonusurile, ele iti vor face jocul mai usor. foloseste mouseul pentru a te deplasa.

Labirint

Jucat de 1963 ori
Incearca sa scoti piesa de culoare diferita din acest labirint. Celelalte piese se pot muta pe o singura directie. Cel mai nou joc logic este acum online si gratis

Brick game

Jucat de 6018 ori
Joaca unul dintre cele mai cunoscute jocuri: joaca brick game. Atunci cand trei sau mai multe caramizi de aceasi culoare sunt alaturate, da click pe ele, si vor disparea. Joaca brick game, ai grija sa nu depasesti timpul si sa treci la nivelul urmator.

Tetris

Jucat de 2853 ori
Aseaza seturile de cate trei caramizi astfel incat sa formeze cate trei modele identice in coloana. Foloseste tasta "ctrl" pentru a modifica ordine modelelor din aceasi caramida.

Mahjong

Jucat de 7131 ori
Acest joc de logica are ca scop gasirea caramizilor cu acelasi model. Joaca nivel dupa nivel avand grija la timpul ramas si la scor.

Sparge caramizile

Jucat de 15000 ori
un joc de indemanare in care trebuie sa spargi zidul de caramizi. Da click pe un grup de cel utin trei caramizi de aceeasi culoare si acestea vor disparea.

Fratii Beaver

Jucat de 2486 ori
Aduna impreuna cu cei doi frati toate caramizile. Click cu mouse-ul deasupra lor pentru a urca un etaj si sub ei pentru a cobori. Fereste-te de sacii de nisip.

Ball Breaker

Jucat de 2738 ori
Sparge caramizile cu mingea ta. Nu o lasa sa treaca pe langa tine.

Arkanoid

Jucat de 2640 ori
Foloseste mouse-ul pentru a tine bila in aer si pentru a sparge toate caramizile. Prinde bonusurile ascunse in caramizi.

Stiati ca ...
Stiati ca #27In anul 1961 in Desertul Gobi a fost descoperit scheletul unei broaste testoase de dimensiuni uriase. Acesta a apartinut speciei Ankylozaur si atingea 2 m inaltime si 5 m lungime, considerent pentru care geologii au denumit-o tancul catarator.
Stiati ca #17Cel mai mare ochi este cel al caracatitei. Diametrul lui ajunge la 40-50 cm.
Stiati ca #45Lipitoarea poate supravietui fara hrana timp de 2 ani.
Valid HTML 4.01 Transitional