jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri caramizi

Brick ball

Jucat de 2321 ori
In acest joc de indemanare trebuie sa mentii bila pe paleta ta, dar si sa distrugi figurina fiecarui nivel. nu uita sa colectezi bonusurile, ele iti vor face jocul mai usor. foloseste mouseul pentru a te deplasa.

Labirint

Jucat de 1943 ori
Incearca sa scoti piesa de culoare diferita din acest labirint. Celelalte piese se pot muta pe o singura directie. Cel mai nou joc logic este acum online si gratis

Brick game

Jucat de 5995 ori
Joaca unul dintre cele mai cunoscute jocuri: joaca brick game. Atunci cand trei sau mai multe caramizi de aceasi culoare sunt alaturate, da click pe ele, si vor disparea. Joaca brick game, ai grija sa nu depasesti timpul si sa treci la nivelul urmator.

Tetris

Jucat de 2831 ori
Aseaza seturile de cate trei caramizi astfel incat sa formeze cate trei modele identice in coloana. Foloseste tasta "ctrl" pentru a modifica ordine modelelor din aceasi caramida.

Mahjong

Jucat de 7111 ori
Acest joc de logica are ca scop gasirea caramizilor cu acelasi model. Joaca nivel dupa nivel avand grija la timpul ramas si la scor.

Sparge caramizile

Jucat de 14944 ori
un joc de indemanare in care trebuie sa spargi zidul de caramizi. Da click pe un grup de cel utin trei caramizi de aceeasi culoare si acestea vor disparea.

Fratii Beaver

Jucat de 2460 ori
Aduna impreuna cu cei doi frati toate caramizile. Click cu mouse-ul deasupra lor pentru a urca un etaj si sub ei pentru a cobori. Fereste-te de sacii de nisip.

Ball Breaker

Jucat de 2717 ori
Sparge caramizile cu mingea ta. Nu o lasa sa treaca pe langa tine.

Arkanoid

Jucat de 2619 ori
Foloseste mouse-ul pentru a tine bila in aer si pentru a sparge toate caramizile. Prinde bonusurile ascunse in caramizi.

Stiati ca ...
Stiati ca #32Fiecare popa din jocul de carti reprezinta un rege din istorie: trefla - regele David, frunza - Alexandru cel Mare, inima - Carol cel Mare, romb - Iulius Cesar.
Stiati ca #19Stejarul nu produce ghinde pana la varsta de cincizeci de ani sau chiar mai mult.
Stiati ca #95Pantheonul din Roma este sigurul edificiu din acest oras care s-a pastrat in intregime inca din antichitate si care nu a fost restaurat de-a lungul timpului.
Valid HTML 4.01 Transitional