jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri auto

Vrei carnet?

Jucat de 2879 ori
Antreneaza-te aici inainte de a face scoala de soferi. Vrei carnet? Incearca intai sa vezi daca poti sa stapanesti un bolid pe patru roti. Foloseste sagetile pentru a controla masina si pentru a o tine pe pista. ai grija si la timp, trebuie sa termini cursa cat mai repede, dar teafar.

BMW Driving

Jucat de 7064 ori
Plimba-te cu BMW-ul pe autostrada. Foloseste "sagetile" pentru a evita obstacolele.

Army Swat

Jucat de 4600 ori
O echipa de teroristi a preluat controlul portului. Misiunea ta este sa-i elimini pe toti. Arma se incarca automat in cateva secunde.

Hotul de masini

Jucat de 6235 ori
Parcarea este plina de masini de lux care trebuie furate. Ajuta-l pe hot sa gaseasca codul alarmei si sa conduca cu grija pentru a nu lovi nicio masina sau bordura. Foloseste sagetile pentru a controla masina ta.

Baloon Challenge

Jucat de 2457 ori
Zbori cu balonul cat mai repede si incearca sa ajungi la linia de sosire inaintea autobuzului. Click cu mouse-ul pentru a te ridica. Ai grija sa nu termini combustibilul si sa nu distrugi balonul.

Bo BoBo

Jucat de 3730 ori
Foloseste mouse-ul pentru a ochi si a lovi inamicul. Vei bloca automat atacul lui in acea zona. Tine apasat mai mult pe mouse pentru a acumula putere.

Stiati ca ...
Stiati ca #32Fiecare popa din jocul de carti reprezinta un rege din istorie: trefla - regele David, frunza - Alexandru cel Mare, inima - Carol cel Mare, romb - Iulius Cesar.
Stiati ca #38Regele de Inima Rosie este singurul rege fara mustata!
Stiati ca #96Dupa lege autostrazile interstatatle din SUA trebuie sa aiba 2 km drepte din fiecare 10 km ca sa fie folosite pentru aterizare de avioane in caz de urgenta sau razboi.
Valid HTML 4.01 Transitional