jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri online - Nebunie pe 4 rotijocul se incarca in cateva secunde


Parcurge traseul off-road cu masina ta 4x4. Ai grija sa nu te rastorni si sa avariezi masina. Foloseste sagetile "sus" si "jos" pentru a merge inainte si inapoi, si sagetile "stanga" si "dreapta" pentru a inclina masina. "P" pentru pauza.
Nebunie pe 4 roti a fost jucat de 18969 ori
Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In Scrisoarea a treia se desfasoara batalia de la Rovinari.Alinuta soseste acasa de la discoteca in compania unui ''gentilom''. La intrare se opresc, iar el, intinzandu-si mana peste umarul ei, se sprijina de poarta si incepe s-o ''convinga'': o privire dulce, o mangaiere, un sarut ... aluzii la eventualitatea urcarii in camera ei... Alinuta insa nu se lasa. Nu se da batut nici el. Stau acolo 10 minute, 20, jumate de ora, trei sferturi, fara rezultat. Cam dupa o ora apare sora Alinutei: - Auzi, ma! Mama iti transmite, ca daca sora mea nu se lasa, iti suge ea scula, numai sa iei cotul de pe blestemata aia de sonerie...


Stiati ca ...
Stiati ca #82In 1899, este construit primul autobuz, de catre G. Daimler, si este inaugurata prima linie de cale ferata electrificata din Europa, in Elvetia (linia Burgdorf-Thun).
Stiati ca #61Femeile si barbatii gandesc diferit. De aceea, daca un barbat si o femeie ar suferi leziuni in aceeasi zona a creierului, efectele ar fi complet diferite.
Stiati ca #74Diapazonul a fost inventat in 1711 de catre englezul John Shore.
Valid HTML 4.01 Transitional