jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri logice

TravelerIQ

Jucat de 7113 ori
Arata cat de bine cunosti harta lumii. Click pe locatia ceruta in timpul disponibil.

3D Sudoku

Jucat de 3087 ori
Unul dintre cele mai populare jocuri de logica. Joaca Sudoku online cu 4 nivele de dificultate.

Bloxorz

Jucat de 4804 ori
Un joc logic foarte captivant. Muta blocul de piatra pana la gaura dar ai grija sa nu cada. Citeste instructiunile jocului pentru a afla mai multe detalii.

Connect it

Jucat de 4275 ori
Obiectivul este de a face sa dispara toate imaginile de pe tabla de joc. Perechile pot fi inlaturate daca au cel putin o latura libera si daca oa linie virtuala care duce de la una la alta nu are mai mult de 2 schimbari de directie.

Bunch

Jucat de 4769 ori
Aranjeaza bilele in randuri de minim 3 de aceeasi culoare. Cand crezi ca ai aranjat tot ce se poate. apasa "space" pentru a colecta punctele. Timpul este limitat.

Castelul de carti

Jucat de 3257 ori
Construieste un castel de carti. Perechile de carti trebuie sa aiba aceeasi valoare, sau de aceeasi culoare. Perechile trebuie asezate pe perechi cu valoare egala sau mai mare, altfel for cadea. Pune-ti mintea la contributie!

Cutii de aranjat

Jucat de 6177 ori
Aranjeaza cutiile pe locurile insemnate. Ai grija sa nu le blochezi intr-un colt. Foloseste sagetile pentru a te misca tu si a muta cutiile.

Bile arcade

Jucat de 18360 ori
Pozitioneaza cel putin 5 bile de aceeasi culoare pentru ca ele sa dispara. La fiecare mutare iti apar noi bile. Foloseste-te de explozibil si alte unelte pentru a scapa mai usor de bile.

Spanzuratoarea

Jucat de 3592 ori
Joaca spanzuratoarea in limba engleza. Un joc atat pentru copii, cat si pentru cei mari. Un joc de logica pentru toti cei care vor sa-si testeze cunostiintele de engleza.

Pietre pretioase

Jucat de 5631 ori
In acest joc logic trebuie sa pui pietrele pretioase in locurile indicate. Ai grija sa nu le blochezi. foloseste sagetile pentru a te deplasa.

Mahjong

Jucat de 7131 ori
Acest joc de logica are ca scop gasirea caramizilor cu acelasi model. Joaca nivel dupa nivel avand grija la timpul ramas si la scor.

Puzzle

Jucat de 1863 ori
Incearca sa rezolvi cat mai multe puzzleuri geometrice. Poti intoarce piesele, le poti roti, totul pentru a rezolva jocul de puzzle.

Joc puzzle

Jucat de 2454 ori
Rezolva acest puzzle in cel mai scurt timp. Acesta este un joc logic, in care-ti sunt testate abilitatea de a memora si reda in mod fidel o imagine, dar si viteza de reacte.

Memoreaza

Jucat de 1897 ori
Memoreaza ordinea in care stralucesc butoanele si incearca sa o redai in mod exact. Foloseste mouseul pentru a apasa butoanele.

Mahjong

Jucat de 2291 ori
Descopera perechile de fete identice in cel mai scurt timp. Mahjong este unul din cele mai cunoscute jocuri logice. Foloseste mouseul pentru a intoarce piesele.

Aranjeaza cifrele

Jucat de 2695 ori
Aranjeaza cifrele in ordine numerica (1, 2, 3, etc). Foloseste tastele 7 si 9 pentru a roti cifrele in interiorul chenarului, si sagetile pentru a muta chenatul pe alte cifre. Succes!

Parcurge labirintul

Jucat de 4173 ori
Foloseste sagetile pentru a gasi calea corecta de a parcurge labirintul. Foloseste oricare dintre metodele logice de parcurgere a unui labirint. Distractie placuta, si ai grija sa nu te pierzi!

Bile colorate

Jucat de 1975 ori
invarte cercurile cu bile, astfel incat sa faci toate bilele sa fie de aceeasi culoare. Foloseste mouseul pentru a roti bilele si cercurile.

Bile colorate

Jucat de 2626 ori
Incearca sa transformi toate bilele, astfel incat sa fie toate de o singura culoare. Daca dai click pe o bile, bilele invecinate isi schimba culoarea.

Labirint

Jucat de 1963 ori
Incearca sa scoti piesa de culoare diferita din acest labirint. Celelalte piese se pot muta pe o singura directie. Cel mai nou joc logic este acum online si gratis

Animalute

Jucat de 2739 ori
In acest frumos joc logic trebuie sa muti pozitia animalutelor astfel incat sa creezi o suita de trei animalute pentru a disparea cat mai multe si pentru a trece de la un nivel la altul.

Dame online

Jucat de 8018 ori
Joaca acum unul dintre cele mai inteligente jocuri de sah - dame. Acest joc iti pune mintea la treaba, iti dezvolta spiritul de fair-play, si iti dezvolta spiritul competitiv.

Happy

Jucat de 2473 ori
Scopul acestui joc online este acela de a-i face pe toti oamenii de pe tabla sa fie fericiti. Pentru aceasta, trebuie sa potrivesti cartile astfel incat culorile de pe fiecare carte sa se potriveasca cu toti vecinii.

Zeii

Jucat de 7992 ori
Ai starnit mania zeilor. acest joc este razbunarea pe care ei o vor. Foloseste mouseul si da clic pe o suita de cel putin doi zei identici si acestia vor disparea. Nu lasa zeii sa formeze un zid prin care te distug.

Jocul literelor

Jucat de 7047 ori
DEscopera cuvintele pe care le primesti la inceputul jocului. ai grija ca literele pot fi intoarse sau rasucite. Joaca cel mai interesant joc de cuvinte. Joc pentru copii si parinti.

Dame

Jucat de 5286 ori
Iti place sa joci dame dar nu gasesti mereu un partener pe masura ta? Intra pe jocurionline.com.ro si demonstreaza ca esti cel mai bun la jocul de dame.

Stiati ca ...
Stiati ca #15Delfinii dorm cu un ochi deschis.
Stiati ca #11Revolutia rusa din octombrie se serbeaza in noiembrie.
Stiati ca #49O persoana face in medie 2 500 000 de pasi pe an.
Valid HTML 4.01 Transitional