jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri cu masini

3d Rally Racing

Jucat de 3856 ori
Alege una dintre masinile de raliu si termina 3 ture pentru a trece la nivelul urmator. Foloseste sagetile pentru a conduce masina.

Nebunie pe 4 roti

Jucat de 18803 ori
Parcurge traseul off-road cu masina ta 4x4. Ai grija sa nu te rastorni si sa avariezi masina. Foloseste sagetile "sus" si "jos" pentru a merge inainte si inapoi, si sagetile "stanga" si "dreapta" pentru a inclina masina. "P" pentru pauza.

Blood Car

Jucat de 3465 ori
Scopul tau este sa calci cu masina cat mai multi pietoni. Foloseste sagetile pentru deplasare si "space" pentru frana de mana.

Hotul de masini

Jucat de 6203 ori
Parcarea este plina de masini de lux care trebuie furate. Ajuta-l pe hot sa gaseasca codul alarmei si sa conduca cu grija pentru a nu lovi nicio masina sau bordura. Foloseste sagetile pentru a controla masina ta.

Dune Buggy

Jucat de 5560 ori
Parcurge traseul cat mai repede cu masina ta de teren. FOloseste "sagetile" pentru deplasare si "space" pentru saritura.

BMW Driving

Jucat de 7028 ori
Plimba-te cu BMW-ul pe autostrada. Foloseste "sagetile" pentru a evita obstacolele.

Nebunie pe motocicleta

Jucat de 4036 ori
Parcurge traseul pe motocicleta fara a o distruge. FOloseste "sagetile" pentru acceleratie, frana si pentru inclinarea motorului.

Mania Moto

Jucat de 3724 ori
Ai la dispozitie o motocicleta performanta pentru a parcurge traseele care nu sunt usoare.

Cursa profesionistilor

Jucat de 4936 ori
Alege-ti o masina si incearca sa conduci mai bine si mai repede decat oponentul tau. Pe pista apar diferite obiecte care trebuie evitate sau nu.

Cascadorii

Jucat de 4346 ori
Ai la dispozitie un camion foarte performant pentru a face cascadorii periculoase. Ai mare grija la viteza pe care o ai, trebuie sa fie destul de mare incat sa treci de obstacol dar nu prea mare sa te lovesti de peretele de pe partea cealalta.

Roti periculoase

Jucat de 4222 ori
Foloseste "sagetile" pentru a controla masina si "space" pentru a arunca bombe.

Raliu in desert

Jucat de 4170 ori
Alegeti o masiniuta amuzanta si parcurge traseele prin desert. Nu distruge masina. Foloseste mouse-ul pentru a controla directia.

Monster Truck

Jucat de 16318 ori
Distruge tot ce intalnesti in calea masinii tale. Foloseste rampele sa sari. Te poti intoarce oricand din drum, conteaza doar sa distrugi totul.

Cursa de masini

Jucat de 2507 ori
Incearca sa conduci masina, astfel incat sa gasesti cheia magica, si sa poti fura una dintre cele doua masini foarte scumpe. Cel mai frumos joc cu masini. Incearca sa ocolesti obstacolele, si sa nu te prinda politia.

Cursa de masini

Jucat de 2910 ori
Incearca sa castigi aceasta cursa de masini. Controleaza masina din sagetile tastaturii. Fi primul care termina cursa si castiga marele premiu.

Scheleti pe moto

Jucat de 2879 ori
Joaca aceasta cursa de motociclete conduse de scheleti. Foloseste sagetile tastaturii pentru a vira stanga si dreapta, si pentru a accelera sau decelera. Fii primul schelet care termina cursa.

Vrei carnet?

Jucat de 2831 ori
Antreneaza-te aici inainte de a face scoala de soferi. Vrei carnet? Incearca intai sa vezi daca poti sa stapanesti un bolid pe patru roti. Foloseste sagetile pentru a controla masina si pentru a o tine pe pista. ai grija si la timp, trebuie sa termini cursa cat mai repede, dar teafar.

Cursa nebuna

Jucat de 2504 ori
Esti pilotul unei masini puternice care participa la cea mai nebuna cursa de masini. foloseste-ti abilitatile pentru a tine masina pe pista, si pentru a ajunde primul la finish. Foloseste sagetile pentru a controla aceast amsina atat de puternica.

Motoare

Jucat de 3473 ori
Iti doresti un mototr? Crezi ca poti face fata in trafic? Incearca online prin acest joc gratis sa vezi daca faci fata unei curse de moatoare intre profesionisti. Joaca acum online cel mai nou joc cu motoare si motociclete.

Cursa BMW

Jucat de 9463 ori
Iti doresti o cursa nebuna cu o masina germana de viteza? Incearca acum noul BMW sub capota caruia exista o herghelie de cai putere.

Stiati ca ...
Stiati ca #61Femeile si barbatii gandesc diferit. De aceea, daca un barbat si o femeie ar suferi leziuni in aceeasi zona a creierului, efectele ar fi complet diferite.
Stiati ca #70Cuvantul JEEP vine din prescurtarea General Purpose vehicle (G.P.)
Stiati ca #34Mai multe filme sunt produse in India decat la Hollywood
Valid HTML 4.01 Transitional