jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri cu desene animate

Cursa lui Fred

Jucat de 20159 ori
Ajuta-l pe Fred Flinstone sa parcurga traseul cat mai repede. Nu-l lasa sa moara de foame :)

Anaconda

Jucat de 3535 ori
Incearca sa parcurgi traseul fara sa te manance Anaconda. Foloseste-te de scari si rampe, insa ai grija la fiorosul animal. Distreaza-te cu acest joc frumos cu desene animate.

Balonul cu aer

Jucat de 2891 ori
Esti in minunata lume a desenelor animate si zbori in nacela unui balon cu aer. Pentru a avea suficient loc si pentru a nu te prabusi trebuie sa-ti faci loc printre celelate baloane. Se aplica legea junglei, pentru a supravietui trebuie sa-ti dobori adversarul.

Batman

Jucat de 3214 ori
Batman este in cautarea misterioasei Batwoman. el trebuie sa se bata pentru a ajunge sa o salveze. Va fi el capabil sa-si duca la indeplinire planul fara a-si dezvalui adevarata identitate?

Finding Nemo

Jucat de 3860 ori
Cu siguranta ai indragit frumosul film de animatie finding nemo. Daca ti-ai dorit sa fi participat si tu in acest film, trebuie sa joci acest joc frumos de desene animate. foloseste sagetile pentru a te mentine in culoarul de curent oceanic si colecteaza cat mai multe broscute testoase.

Vacute nebune

Jucat de 3399 ori
Vacutele fermei tale au fost infectate cu un virus, devenind nebune si de necontrolat. Singura ta sansa este sa elimini vacutele nebune pentru a avea iarasi ferma productiva la care ai muncit foarte mult.

Stiati ca ...
Stiati ca #15Delfinii dorm cu un ochi deschis.
Stiati ca #10776 I.Hr. este data retinuta de istorie pentru sarbatorirea primelor Jocuri Olimpice.
Stiati ca #98Cantitatea de informatii tehnice se dubleaza la fiecare 2 ani!
Valid HTML 4.01 Transitional