jocuri online
   Cauta jocuri:
eNoutati.com - stiri si noutati online despre vedete, si nu numai
director web


Jocuri cu avioane

Alpha Bravo Charlie

Jucat de 5851 ori
Zboara cu elicopterul si salveaza soldatii din armata ta. Distruge tintele si soldatii inamici. Foloseste sagetile pentru deplasare si tastele "Z" si "X" pentru foc.

Allied assault

Jucat de 2740 ori
Impusca inamicii folosind "space" si "ctrl". Fereste-te de navele care trag in tine si de apararea de la sol.

Alpha Force

Jucat de 2906 ori
Distruge avioanele inamice. Foloseste sagetile pentru a te deplasa si "ctrl" si "shift" pentru foc.

Avenger

Jucat de 3826 ori
Parcurge nivelele jocului si impusca avioanele inamice. Foloseste "sagetile" pentru deplasare si "CTRL" pentru foc. Colecteaza upgrade-urile pentru arme.

Bombardierul

Jucat de 2543 ori
Bombardeaza blocurile si cladirile din avionul tau. Foloseste "space" pentru a lansa bombele.

Contoleaza racheta

Jucat de 2051 ori
Trebuie sa aterizezi cu racheta pe diferite planete. contoleaza racheta, tinand cont de gravitatia de pe fiecare planeta. Foloseste sagetile tastaturii. Cea mai frumoasa aterizare va primi cele mai multe puncte.

Aterizeaza

Jucat de 1841 ori
Joaca acest joc frumos cu avioane pentru copii. Esti comandantul unei nave cu care trebuie sa aterizezi in cele mai bune conditii. ai grija sa nu ti se termine combustibilul, si umple rezervorul cand e nevoie.

Contoleaza nava

Jucat de 2051 ori
Foloseste tastele pentru 8, 5, 4, 6 pentru a controla nava. Antreneaza-te in cel mai nou joc cu avioane pentru a deveni un pilot real de lupte.

Piloteaza nava

Jucat de 15474 ori
Misca mouseul astfel incat sa controlezi nava. Navigheaza prin univers, asa cum nu poti sa faci in viata reala, si exploreaza spatiul. Ai grija la limita de combustibil.

Razboi in port

Jucat de 4228 ori
In portul in care te afli a inceput un razboi spontan. Trupele aeriene inamice iti ataca flota. Tinteste avioanele inamicilor pentru a-ti proteja vasele. creaza-ti o strategie pentru afi tu cel care castiga acest razboi.

Doboara avioane

Jucat de 4076 ori
Tara ta este atacata de o armata aeriana foarte experimentata si dotata. Tinteste avioanele si doboara-le cat mai repede.

Avioane in jungla

Jucat de 2842 ori
Te afli deasupra unei jungle, int-un avion militar, si ai ca misiune doborarea avioanelor inamice. Chiar daca nu le poti distruge in aer, doboara-le, pentru ca pilotii lor nu vor rezista in aceasta jungla.

Stiati ca ...
Stiati ca #25Primul european care a ajuns in Australia, in 1606, a fost olandezul Willem Janszoon.
Stiati ca #21Stiati ca un arbore emana in jur de 400 litri de umezeala in fiecare zi.
Stiati ca #93Aproape 97% din apa de pe Pamant se gaseste in oceane. Totodata, mai bine de 70% din apa dulce se gaseste in calotele glaciare din Antarctica si Groenlanda.
Valid HTML 4.01 Transitional